KALENDARI

Klasifiko dokumentet në bazë të vitit

Ngjarjet në kalendar

09 Tetor 2020 - Me datën 09.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 07 Tetor 2020 - Me datën 07.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 11:00 07 Tetor 2020 - Me datën 07.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00
05 Tetor 2020 - Me datën 05.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 02 Tetor 2020 - Me datën 02.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 30 Shtator 2020 - Me datën 30.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00
28 Shtator 2020 - Me datën 28.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00. 24 Shtator 2020 Me datën 24.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit të Ankesave me fillim në ora 13:00 18 Shtator 2020 - Me datën 18.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit të Ankesave me fillim në ora 10:00
11 Shtator 2020 Me datën 11.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 08 Shtator 2020 Me datën 08.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim fillestar duke filluar në ora 10: 07 Shtator 2020 Me datën 07.09.2020 është caktuar seanca e Komisionit të Ankesave duke filluar në ora 13:00
04 Shtator 2020 Me datën 04.09.2020 janë caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 dhe 11:00 28 Korrik 2020 Me datën 28.07.2020, ju njoftoj se janë caktuar seancat e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 dhe në orën 13:00. 27 Korrik 2020 Me datën 27.07.2020, ju njoftoj se është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha