Me datën 15.02.2019 do të mbahen seancat me shqyrtim kryesor nga ora 10:00 dhe 13:00.

15 Shkurt 2019 << prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha