Seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor

23 Tetor 2017

Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor.

Datë: 23.10.2017

Ora:09:00 , 11:00 dhe 13:00

Vendi: Rr. Bedri Pejani, Nr. 31 në Prishtinë

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha