Seancat e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar

31 Janar 2019

 

Prishtinë, 31.01.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim fillestar.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Daut Rudi - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Liridonë Konushefci - Praktikante e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin fillestar shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

· lëndë zhvillohet Procedura Disiplinore

· lëndë Refuzohet propozimi i ZPD-së, Hudhet Fletëparaqitja Disiplinore

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha