Projekti për mentorim zhvilloi takimin e radhës.

26 Shtator 2017

Me 26.09.2017 u mbajt takimi i radhës , faza e gjashtë  e Projektit  të  Mentorimit, në bashkëpunim me Odën e Avokatëve të Kosovës –Komiteti për Çështje Gjinore dhe OSBE.

Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me OSBE u mundesuan të mentoruarave ndjekjen e një seance në Gjykaten Themelore Prishtinë  –Departamenti I krimeve te renda. Arsyeja e pjesemarrjes ne këtë seance ishte që studentet të shohin në praktikë se si zhvillohet nje seance gjyqesore. OAK dhe OSBE ne kuader te projektit te mentorimit do te vazhdojne me aktivitete te tjera me qellim te ngritjes se kapaciteteve profesionale te studenteve te mentoruara.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha