Zyrtarë amerikanë nga Kampi Bondsteel në Kosovë, vizituan Degën Regjionale të Prishtinës

11 Shkurt 2020

 

Sot zyrtarë amerikanë nga Kampi Bondsteel në Kosovë, Martin Steiner (prokuror ushtarak) dhe Sheneka Jones (avokate), vizituan Degën Regjionale të Prishtinës, të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Temë diskutimi ishte projekti për trajnimin e avokatëve të Regjionit të Prishtinës nga zyrtarët amerikan të Kampit Bondsteel.

Me respekt

Av. Nasuf Hasani

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha