Shpallje publike, për Inventarizimin e objektit të OAK-së

01 Shtator 2020

01.09.2020, Prishtinë – Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), njofton palët e interesuara për dorëzimin e ofertave, për të bërë mobilimin gjegjësisht interierin e pjesës së brendshme të objektit të OAK-së.

Oferta duhet të përfshijë, specifikacionet e kërkuara si në dokumentin e bashkangjitur.

Për Shpalljen Publike, kliko Këtu

Ofertat dhe dokumentet përcjellese pranohen gjatë periudhës sa është e hapur shpallja publike, sipas procedurës dhe afateve të përcaktuara në dokumentin e shpalljes.

Për çfarëdo informate shtesë, mund të kontaktoni në tel: 038/244-586, e-mail: [email protected], apo në zyrat e OAK-së në rr. Bedri Pejani nr. 31 në Prishtinë.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha