Këshilli Drejtues mbajti mbledhjen nr. 207

05 Tetor 2020

 

05.10.2020, Prishtinë - Këshilli Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës, mbajti mbledhjen licensuese.

Gjatë mbledhjes, Këshilli Drejtues diskutoi për pikat e rendit të ditës dhe shqyrtoj kërkesat drejtuar Këshillit Drejtues, sipas rendit të ditës në të ndryshme.

Në këtë mbledhje u aprovuan kërkesat për regjistrimin e kandidatëve në regjistrin e Odës së Avokatëve të Kosovës për avokatë dhe praktikantë.

Në këtë mbledhje përveç këtyre çështjeve, anëtarët e Këshillit Drejtues diskutuan lidhur me disa çështje me rëndësi për avokatë dhe në përgjithësi për sistemin e drejtësisë në Republikën e Kosovës.

Me respekt,

Oda e Avokatëve të Kosovës

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha