Dega Regjionale në Ferizaj, mbajti mbledhje me avokatët e saj

02 Tetor 2020

02.10.2020, Ferizaj – Kryesia e Degës Regjionale në Ferizaj, mbajti mbledhje me avokatët e degës së saj.

Në këtë mbledhje u diskutuan këto pika të rendit të ditës:

· Zyra e Avokatëve në Gjykatën Themelore në Ferizaj;

· Diskutime për rrethanat e krijuara nga Pandemia Covid-19;

· Temat për trajnimet e OAK dhe

· Të ndryshme;

Në këtë mbledhje u diskutuan çështje të ndryshme, që kanë të bëjnë me vështirësitë në të cilat janë duke u ballafaquar avokatët tash e sa kohë për shkak të Pandemisë së Covid-19, si dhe sfidat me të cilat ballafaqohen gjatë ushtrimit të profesionit të avokatit.

Kryetari i Degës, z. Shabani, theksoj se do të punohet me përkushtim për përmirësimin e pozitës së avokatit karshi të gjitha institucioneve tjera.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha