Me kërkesë të përfaqësuesëve të EULEX, Kryetari i Odës, z.Behar Ejupi priti në takim z. Florin Credu

14 Janar 2021

14.01.2021, Prishtinë - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi priti në takim z. Florin Cretu, nga Njësia për monitorimin e rasteve të sistemit të drejtësisë, në kuadër të EULEX-it.

Në këtë takim Kryetari Ejupi, njoftoj përfaqësuesin e EULEX-it, lidhur me sfidat me të cilat është përballur OAK dhe avokatët gjatë Pandemisë Covid-19 nga muaji mars i vitit 2020.

U theksua rëndësia e vazhdimit dhe ngritjes së bashkëpunimit në mes të të dyja Institucioneve në fushat në të cilat janë me interes për të dy palët.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha