Këshilli Drejtues në mbledhjen e sotme, bleu objektin e OAK-së

14 Janar 2019

Të nderuar avokatë,

Sot, është një ditë e veçantë për Odën e Avokatëve të Kosovës, sepse kemi kënaqësinë dhe nderin të ju njoftojmë, se në mbledhjen e sotme të datës 14.01.2019, Këshilli Drejtues bëri blerjen e objektit për nevoja të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Objekti gjendet në Lagjen Lakerishtë.

Këshilli Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës, uron të gjithë avokatët e Republikës së Kosovës.

Urime!

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha