Komiteti për Çështje Gjinore i OAK-së shpallë konkurs për Esenë e vitit 2019

20 Shkurt 2019

20.02.2019, Prishtinë - Komiteti për Çështje Gjinore i OAK-së shpallë konkurs, për Esenë e vitit 2019.

Konkursi është i hapur vetëm për studentet femra të Fakulteteve Juridike të Universiteteve dhe studenteve të Kolegjeve që OAK ka marrëveshje bashkëpunimi.

Afati për dorëzimin e punimeve/eseve, është deri më 01 Mars 2019 në ora 16:00. Esetë duhet të dërgohen nëpërmjet e-mailit: [email protected]

Për konkursin kliko këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha