Komiteti për Legjislacion i OAK-së mbajti takim, për shqyrtimin e draft Kodit të Etikës Profesionale për Avokatë, dhe Rregulloren për Procedurën Disiplinore në OAK

05 Shkurt 2019

05.02.2019, Prishtinë – Komiteti për Legjislacion i OAK-së, sot mbajti takimin e radhës, ku vendosi në mënyrë unanime që Av. Agron Selimaj të zgjedhet Kryetar i këtij Komiteti dhe Av. Florin Lata Nënkryetar.

Në këtë takim u draftua dhe u plotësua draft Kodi i Etikës Profesionale për Avokatë, dhe Rregulloren për Procedurën Disiplinore të OAK-së.

Komiteti për Legjislacion mbledhjen e radhës e caktoi me datë 08.02.2019

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha