Kryetari Havolli uron besimarët Musliman për fillimin e Ramazanit

05 Maj 2019

Të gjithë besimtarëve të fesë Islame, Agjerim të lehtë, në këtë muaj të shenjtë, të mbizotëroj paqja dhe qetësia shpirtërore në mes të njerezve.

Urime.

 

Kryetari i Odës

Osman Havolli

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha