Kryetari Havolli uron besimtarët katolik me rastin e Pashkëve Katolike

31 Mars 2018

Të nderuar qytetar të besimit Katolik,

Në emër të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe në emrin tim personal, shpreh urimet më të përzemërta të gjithë besimtarëve katolik, për Festën e Pashkëve.

Kjo festë të na forcojë edhe më shumë besimin dhe dëshirën për mirësi, paqe, dashuri dhe harmoni në mes të njerëzve pa dallim etnie e besimi.

Duke e vlerësuar lart këtë ditë festive, Festa e Pashkëve Katolike le të shërbejë si ditë e cila na afron të gjithëve, ditë e tolerancës fetare dhe mirëkuptimit ndaj njëri tjetrit.

Gëzuar për shumë mote!

Av. Osman Havolli – Kryetar
Oda e Avokatëve të Kosovës

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha