Kryetari Havolli uron besimtarët katolikë me rastin e Pashkëve

21 Prill 2019

Të nderuar qytetar të besimit Katolikë,

Populli shqiptar ndër shekuj ka kultivuar tolerancë, dashuri dhe mirëkuptim të ndërsjellë, andaj shpresojmë që një frymë e tillë do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Festat fetare të të gjitha besimeve, ngërthejnë në vete mesazhe paqeje, dashurie dhe harmonie. Kjo festë të na forcojë edhe më shumë besimin për mirësi midis njerëzve.

Duke e vlerësuar lart këtë ditë festive, Festën e Pashkëve le të shërbejë si ditë e cila na afron të gjithëve, ditë e tolerancës fetare dhe mirëkuptimit ndaj njëri tjetrit.

Av. Osman Havolli, Kryetar

Oda e Avokatëve të Kosovës

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha