Kryetari i OAK-së, z. Osman Havolli uron besimtarët e krishterë për festën e Krishtlindjeve

23 Dhjetor 2017

Të nderuar besimtarë,

Në emër të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe në emrin tim personal, ju shpreh urimet më të përzemërta, të gjithë besimtarëve katolikë, kudo që janë, Festën e Krishtlindjes!

Duke vlerësuar lartë angazhimin e përhershëm për paqen, dashurinë dhe harmoninë në mes të njerëzve pa dallim etnie e besimi, ju dëshiroj shëndet dhe suksese të mëtejme gjithë besimtarëve katolikë në Republikën e Kosovës.

Festa e Krishtlindjes sjellë mesazhin për paqe, dashuri, respekt, mirëkuptim, solidaritet dhe tolerancë midis popujve, andaj gëzuar për shumë mote!

Prishtinë,                                                                                                Av. Osman Havolli, Kryetar
23.12.2017                                                                                           Oda e Avokatëve të Kosovës

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha