Kryetari i OAK-së, z.Osman Havolli po merr pjesë në Konferencën e organizuar nga Oda e Avokatëve të Sllovenisë

29 Shtator 2017

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z.Osman Havolli, me ftesë të Kryetarit të Odës së Avokatëve të Sllovenisë, z.Roman Završek, po merr pjesë në Konferencën e organizuar nga Oda e Avokatëve të Sllovenisë me temën: "Pozita dhe roli i Dhomës së Avokatisë në Slloveni".

Në këtë konferencë po marrin pjesë edhe kryetarë e delegacione të dhomave të tjera të Avokatisë nga rajoni e Evropa. Konferenca do t'i zhvilloj punimet nga 28 -29 Shtator në Marovske Toplice të Sllovenisë.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha