Kryetari i Odës, takoi kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës

15 Prill 2019

 

15.04.2019, Prishtinë – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës z. Osman Havolli u takua me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës z. Skender Çoçaj.

Kryetari Havolli së bashku me z. Çoçaj diskutuan në lidhje me forcimin e bashkëpunimit të ndërsjelltë në mes të këtyre dy institucioneve, me theks të veçantë u diskutuan problemet dhe sfidat që e karakterizojnë avokatët në raport me gjyqësorin në Kosovë.

Kryetari Havolli dhe kryesuesi Çoçaj u zotuan se do të punojnë për eleminimin e këtyre problemeve.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha