Nëshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit për organizimin e Klinikave Ligjore

16 Tetor 2017

 

Nëshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit për organizimin e Klinikave Ligjore në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës, Fakultetit Juridik të Universitetit Hasan Prishtina dhe NCSC

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Osman Havolli, Dekani  i Fakultetit Juridik të Universitetit "Hasan Prishtina" dhe përfaqësuesja e NCSC  znj. Edona Ahmetaj kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi për themelimin e Klinikës Juridike Penale me raste reale.

Qëllimi kryesor i këtij bashkpunimi është që të rritet cilësia e arsimit juridik në Kosovë duke zgjeruar disponueshmërinë e trajtimit për shkathtësitë praktike.

Oda e Avokatëve të Kosovës ne bazë të këtij Memorandum ka marr për obligim që t’i angazhoj avokatët e saj, së  bashku me profesorë të Fakultetit Juridik, që të marrin pjesë në procedimin e rasteve reale nga praktika e tyre në mënyrë që studentët te ngrisin njohurit e tyre profesionale dhe të jenë pjesë aktive e procedimit te rasteve në Gjykatë.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha