Oda e Avokatëve të Kosovës i ka dërguar Komisionit për Legjislacion të Kuvendit të Kosovës, komentet për draft Kodin e ri të Procedurës Penale

27 Shkurt 2019

27.02.2019, Prishtinë – Oda e Avokatëve të Kosovës në vazhdën e bashkëpunimit të ngushtë me Kuvendin e Kosovës, respektivisht Komisionin për Legjislacion, ka dërguar komentet dhe propozimet për draft Kodin e ri të Procedurës Penale.

Me qëllim të informimit tuaj, më poshtë gjeni komentet e dërguara.

Shkresën e dërguar Kuvendit të Kosovës mund t’a gjeni KËTU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha