Organizim i Trajnimeve për studentë nga radha e minoriteteve nga projekti i BE-së

23 Maj 2018

23.05.2018, Prishtinë - Projekti i BE-së për përkrahje të profesioneve të lira dhe Odës së Avokatëve të Kosovës, fton studentët dhe juristët e diplomuar nga radha e komuniteteve pakicë në Kosovë, që të shprehin interesimin e tyre për pjesëmarje në trajnimet që do të organizohen për Përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës, Provimit të Noterisë, Provimit të Përmbaruesit Privat, dhe Provimin nga Etika Profesionale për Avokat në OAK.

Për informata të tjera më të hollësishme klikoni në linkun e mëposhtëm.

Shpallja në Gjuhën Serbe kliko KETU

Shpallja në Gjuhën Angleze kliko KETU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha