Suksesi dhe sfida e kolegut Arianit Nikçi

26 Dhjetor 2018

Oda e Avokatëve të Kosovës, mburret që në radhët e saj ka sportist të bjeshkatarisë dhe alpinizmit.

Arianit Nikçi dhe Mrika (vajza e tij) morën guximin e madh për këtë ekspeditë sfiduese për t'a pushtuar Antarktiden, suksesi i të cilëve na bëri krenar gjithë Kosovën e në veçanti komunitetin e Avokatëve dhe Odën e Avokatëve të Kosovës.

Ne besojmë fuqishëm se Mrika dhe Niti, do të kthehen së shpejti, dhe bashkë të festojmë për këtë ndjenjë të krenarisë të cilën na e dhuruan të gjithëve si një dhuratë magjike për festat e fundvitit.

OAK dhe unë si Kryetar besojmë dhe jemi në çdo çast me Mrikën dhe Nitin.

 

Osman Havolli
Kryetar i OAK-së

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha