Urimi i Kryetarit të OAK-së, Havolli, për Kurban Bajram

20 Gusht 2018

20.08.2018, Prishtinë - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, Osman Havolli, në emrin e tij personal dhe të gjithë avokatëve të Republikës së Kosovës, ua përcjellë urimet më të përzemërta besimtarëve myslimanë për festën e Kurban Bajramit.

Z. Havolli uron që kjo festë të përçoj mesazhin e paqes, tolerancës dhe harmonisë ndër njerëzore.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha