Lista e angazhimeve të avokatëve sipas detyrës zyrtare - 01.01.2018 - 07.01.2018

08 Janar 2018

Lista e angazhimeve të avokatëve sipas detyrës zyrtare - 01.01.2018 - 07.01.2018

SHKARKO LISTEN E ANGAZHIMEVE EX-OFFICIO

Listën e avokatëve për përfaqësimin në Polici, Prokurori, Gjykatë dhe ANJF e përbëjnë të gjithë avokatët që janë deklaruar dhe shprehin interesim për të përfaqësuar sipas detyrës zyrtare dhe ofrimin e ndihmës juridike falas në Agjencionin për Ndihmë Juridike Falas.

Lidhur me publikimin e listave sipas detyrës zyrtare, mund të kontaktoni Zyrën Koordinuese të Odës së Avokatëve të Kosovës në numrat e telefonit: 044/876-686 dhe 044/518-642, në e-mail: [email protected] , Adresa: Rr. Bedri Pejani Nr. 31, Prishtinë (zyra qendrore e OAK-së).

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha