Lista e angazhimeve të avokatëve sipas detyrës zyrtare - 09.10.2017-15.10.2017

16 Tetor 2017

Lista e angazhimeve të avokatëve sipas detyrës zyrtare - 09.10.2017-15.10.2017

SHKARKO LISTEN E ANGAZHIMEVE EX-OFFICIO

Listën e avokatëve për përfaqësimin në Polici, Prokurori, Gjykatë dhe ANJF e përbëjnë të gjithë avokatët që janë deklaruar dhe shprehin interesim për të përfaqësuar sipas detyrës zyrtare dhe ofrimin e ndihmës juridike falas në Agjencionin për Ndihmë Juridike Falas.

Lidhur me publikimin e listave sipas detyrës zyrtare, mund të kontaktoni Zyrën Koordinuese të Odës së Avokatëve të Kosovës në numrat e telefonit: 044/876-686 dhe 044/518-642, në e-mail: [email protected] , Adresa: Rr. Bedri Pejani Nr. 31, Prishtinë (zyra qendrore e OAK-së).

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha