FORMULAR PER KOMPENZIMIN E AVOKATIT MBROJTES NË GJYKATA DHE PROKURORI

03 Korrik 2015

SHKARKO FORMUARET

 

FORMULAR PER KOMPENZIMIN E AVOKATIT MBROJTES NË GJYKATA

 

FORMULAR PER KOMPENZIMIN E AVOKATIT MBROJTES NË PROKURORI

 


<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha