Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës zyrtare dhe ofrimin e ndihmës juridike falas

25 Korrik 2016

 

Rregullore për caktimin e avokatëve sipas detyrës zyrtare dhe ofrimin e ndihmës juridike falas

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha