Konkurs për vende të lira pune

05 Shkurt 2018

Oda e Avokatëve të Kosovës shpallë këtë:

K O N K U R S

- për dy pozita

1. Zyrtar për financa, dhe

2. Zyrtar për komunikim

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e publikimit në gazeten ditore dhe web portalin e OAK-së përkatesisht deri me datë 19/02/2018

Konkursin në Gjuhën Shqipe mund ta gjeni Këtu

Konkursin në Gjuhën Serbe, mund ta gjeni Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha