Shpallje publike, për blerjen e objektit të OAK-së

13 Shkurt 2018

Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), bënë ftesë për palët e interesuara për dorëzimin e ofertave për blerjen e objetit për nevoja të OAK-së

Oferta duhet të përfshijë, specifikacionet e kërkuara si në dokumentin e bashkangjitur.

Për Shpalljen Publike kliko Këtu

Ofertat dhe dokumentet përcjellese pranohen gjatë periudhës sa është e hapur shpallja publike, nga data 13 – 28 shkurt 2018, nga ora 09:00-16:00 në zyrat e OAK-së zyra në rr. Bedri Pejani nr.31, në Prishtinë.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha