THIRRJE PËR APLIKIM TË AVOKATËVE

26 Shkurt 2018

Prishtinë – 26.02.2018, Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me NCSC (Programi Kërko Drejtësi) dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Gjilanit, fton anëtarët e saj të shprehin intersin e tyre për pjesëmarrje në Klinikën Juridike Penale (Live Legal Clinic) si avokatë mentorues për periudhën Mars - Qershor 2018.

Për më shumë, informohuni në linkun (vegzën) e mëposhtme;

Avokatët me përvojë Mbi 3 vite Këtu

Avokatët me përvojë Më pak se 3 vite Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha