Konkurs për vende të lira pune

22 Mars 2018

Prishtinë, 22.03.2018 - Oda e Avokatëve të Kosovës ri-shpallë këtë:

K O N K U R S

- për dy pozita

1. Zyrtar për Financa, dhe

2. Zyrtar për Komunikim

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e publikimit në gazeten ditore dhe web portalin e OAK-së, përkatesisht deri me datë 06/04/2018

Konkursin në Gjuhën Shqipe mund ta gjeni Këtu

Konkursin në Gjuhën Serbe, mund ta gjeni Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha