Shpallje Publike për Shprehje të Interesit për Arkitekt, nga OAK

29 Tetor 2020

29.10.2020, Prishtinë – Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK), njofton palët e interesuara përkatësisht arkitektët apo Kompanitë e arkitektëve, për dorëzimin e ofertave lidhur me vlerësimin, implementimin dhe pranimin teknik të mobilimit të Objektit të OAK-së, sipas planometrisë së saj

Rrjedhën e Procesit dhe detajet tjera i gjeni në shpallje.

Për Shpalljen Publike, kliko Këtu

Ofertat dorëzohen në adresën e OAK-së, rr. Bedri Pejani nr.31 në Prishtinë deri me datë 05.11.2020, në ora 16:00.

Për çfarëdo informate shtesë, mund të kontaktoni në tel: 038/244-586, apo në e-mail: [email protected].

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha