Aplikim për Trajnimin e Trajnerëve - Projekt i BE-së, "Mbështjetja e profesioneve të lira dhe Odës së Avokatëve të Kosovës”

28 Shtator 2018

 

Kliko këtu për të parë njoftimin në Gjuhën Shqipe për Programin e Trajnimit të Trajnerëve për Avokatët e Odës së Avokatëve të Kosovës.


Ndërsa, kliko këtu për ta gjetur të njëjtin njoftim, por në Gjuhën Serbe.

 

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha