Ftesë për aplikim, për Trajnimin e Trajnerëve - Projekt i BE-së, "Mbështjetje e profesioneve të lira dhe Odës së Avokatëve të Kosovës”

10 Tetor 2018

RINJOFTIM - SHPALLJE E PËRDITËSUAR

 

Për më tepër gjeni njoftimin në linkun e mëposhtëm:


Për gjuhën shqipe KLIKO KËTU

Për gjuhen serbe KLIKO KËTU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha