Projekt Kodi i Procedurës Penale të Kosovës

10 Nëntor 2018

Të nderuar avokatë,

Oda e Avokatëve të Kosovës ka pranuar Projekt-Kodin e Procedurës Penale të Kosovës, dhe të njejtin e ndan me ju për konsultime paraprake, apo për komente / propozime eventuale.

Ju lutem që komentet, përkatësisht propozimet eventuale, t’i dërgoni deri me datë 16/11/2018.

Komentet/Propozimet mund t’i dërgoni në e-mailin [email protected]

 

Projekt Kodin, në gjuhën Shqipe mund ta gjeni KËTU

Projekt Kodin, në gjuhën Serbe mund ta gjeni KËTU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha