Shpallje për Programin e Trajnimit të Trajnerëve

18 Dhjetor 2017

Prishtinë, 18.12.2017 - Projekti i financuar nga BE “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve të Kosovës” (Projekti) shpallë këtë thirrje për trajnerët që të marrin pjesë në Programin e Trajnimit të Trajnerëve (ToT) për katër profesionet e lira ligjore (PLL) në Kosovë.

Aplikimi është i hapur deri me datë 22.12.2017

Shpalljen në gjuhën shqipe mund ta gjeni KËTU

Shpalljen në gjuhën angleze mund ta gjeni KËTU

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha