THIRRJE PËR APLIKIM TË AVOKATËVE

24 Tetor 2017

Prishtinë – 24.10.2017, Oda e Avokatëve të Kosovës në bashkëpunim me NCSC (Programi Kërko Drejtësi) dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës, Fakultetin Juridik të Univeritetit të Pejës, Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Prizrenit, fton anëtarët e saj të shprehin intersin e tyre për pjesëmarrje në Klinikën Juridike Penale (Live Legal Clinic) si avokatë mentorues për periudhën Tetor-dhjetor 2017.

Për më shumë, informohuni në linkun (vegzën) e mëposhtme;

Avokatët me përvojë Mbi 3 vite Këtu

Avokatët me përvojë Më pak se 3 vite Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha