Vendimi i Këshillit Drejtues për bojkot nga data 09.01.2019

08 Janar 2019

Këshilli Drejtues i OAK-së me datë 05.01.2019 ka marrë vendim me të cilin kërkohet nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës që të tërheq rekomandimin e dhënë për ndalimin e avokatëve për qasje në gjykata, në të kundërtën duke filluar nga data 09.01.2019 OAK dhe avokatët do të fillojnë bojkotin e përgjithshëm dhe nuk do të hyjnë ne objekte të gjykatave, prokurorisë dhe policisë.

Bojkoti nënkupton asnjë avokat nuk do të marrë pjesë në asnjë seancë në këto institucione dhe nuk do të ndërmerret asnjë veprim tjetër procedural, deri në tërheqjen e Urdhërit/Rekomandimit në fjalë.

Vendimin në gjuhën Shqipe mund ta gjeni KËTU

Vendimin në gjuhën Serbe mund ta gjeni KËTU

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha