Etika Profesionale dhe Procedura Disiplinore

22 Prill 2017

Më 22 Prill 2017 (e Shtunë), në Restaurant “Bujana”, në Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Etika Profesionale dhe Procedura Disiplinore”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 53  .

Ligjërues te këtij seminari ishin: Florin Vertopi dhe Florim Shefqeti, të cilët kanë ligjëruar për parimet e përgjithshme të etikës profesionale, raportet e avokatëve me institucione, raportet e avokatëve me avokatë, raportet e avokatëve me klientë, konfliktin e interesave, pavarësinë dhe pandërgjegjshmërinë, për procedurat dhe sanksionet për shkelje të etikës si dhe raste nga praktika.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha