E drejta pronësore sipas Konventës Evropiane për të drejtat e Njeriut (KEDNj)

24 Qershor 2017

Më 24 Qershor 2017 (e Shtunë), në Restaurant “Marashi”, në Prizren, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: E drejta pronësore sipas Konventës Evropiane për të drejtat e Njeriut (KEDNj)

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 47.

Ligjëruese e këtij seminari ishte znj.Remzije Istrefi, e cila ka ligjëruar për Sistemin Evropian të mbrojtjes së të drejtave të Njeriut si dhe për Konventën Evropiane për të drejtat e Njeriut

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha