Palët e autorizuara për inicimin e Kerkesës në Gjykatën Kushtetuese

08 Korrik 2017

Më 08 Korrik 2017 (e Shtunë), në Restaurant “Bujana”, në Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Palët e Autorizuara për inicimin e kerkesës në Gjykatën Kushtetuese”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 45.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Kadri Kryeziu, i cili ka ligjёruar pёr: Historikun e drejtësisë Kushtetuese; Gjykatën Kushtetuese dhe rolin e saj në mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut; Ankesën Kushtetuese, Kërkesën Kushtetuese, dhe palët e autorizuara; Llojet e vendimeve që merr Gjykata Kushtetuese e Republikes së Kosovës.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha