Krimi Kibernetik

29 Korrik 2017

Më 29 Korrik 2017 (e Shtunë), në hotel “Sirius”, në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Krimi Kibernetik”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 26.

Ligjërues i këtij seminari ishte Skender Çoçaj,i cili ka ligjëruar mbi : Krimin kibernetik (kërcënimet,tendencat dhe sfidat); Krimin kibernetik si vepër penale në legjislacionin e brendshëm,teknologjinë dhe provat elektronike.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha