E drejta pronësore sipas Konventës Evropiane për të drejtat e Njeriut

16 Shtator 2017

“E drejta pronësore sipas Konventës Evropiane për të drejtat e Njeriut (KEDNj)”

Më 16 Shtator 2017 (e Shtunë), në Hotel “Çarshia e Jupave”, në Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “E drejta pronësore sipas Konventës Evropiane për të drejtat e Njeriut (KEDNj)”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 29.

Ligjëruese e këtij seminari ishte znj.Remzije Istrefi,e cila ka ligjëruar për Sistemin Evropian të mbrojtjes së të drejtave të Njeriut si dhe për Konventën Evropiane për të drejtat e Njeriut (E Drejta Pronësore sipas KEDNj, Neni 1 Protokolli 1).

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha