“Veprat penale në prokurim publik dhe rastet administrative ”

11 Nëntor 2017

Më 11 Nëntor 2017 (e Shtunë),në Hotel Dukagjini-Pejë , Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “ Veprat penale në prokurim publik dhe rastet administrative ”.

Numri i pjesëmarrësve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 46

Ligjërues në këtë trajnim ishte: Admir Salihu.Në trajnimin në fjalë u elaboruan disa tema diskutimi sa i përket prokurimit publik,institucionet e prokurimit publik dhe procedurat. Si tema të tjera gjatë pjesës së dytë u diskutuan edhe veprat penale në prokurim publik si dhe rastet praktike penale në prokurim publik. Gjithashtu një pjesë e këtij diskutimi u fokusua edhe në rastet praktike administrative në prokurim publik.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha