Konfiskimi i aseteve dhe pasurisë së fituar me vepër penale

20 Janar 2018

Më 20 Janar 2018 (e Shtunë), Hotel : “Sirius”- Prishtinë,Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: Konfiskimi i aseteve dhe pasurisë së fituar me vepër penale"

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:185

Ligjërues i këtij seminari ishte Z.Mr. Sc. Ali Kutllovci, Gjyqtar i Gjykatës Themelore - Depertamenti i Krimeve të rënda Mitrovicë.Në këtë seminar u trajtuan tema që kanë te bëjnë me parimet bazë të sekuestrimit dhe konfiskimit.Gjithashtu u trajtua apekti procedural si dhe kushtet ligjore për konfiskim dhe sekuestrim sipas KPP.Sesioni vazhodi më tutje me diskutime mbi disa raste ilustruese nga praktika.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha