“Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё”

27 Janar 2018

Më 27 Janar 2018 (e Shtunë), Hotel : “Sirius”- Prishtinë,Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: ”Negocimi i marrëveshjes për pranimin e fajësisë"

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:200

Ligjërues i këtij seminari ishte Z.Arben Hoti,gjyqtar.Në këtë seminar u trajtuan tema që kanë te bëjnë me kushtet mbi negocimin e pranimit të fajësisë.Palët në procedurën e negocimit,procedura në tërësi,roli i mbrojtësve,prokurorit,gjykatës si dhe sfidat që ky proces përmban në vete.Në pjesën e dytë u vazhdua me diskutimin mbi marrëveshjen e pranimit të fajësisë,pranimin e fajësisë,dëshmitari bashkëpunues etj.Kurse në sesionin e dytë, si temë diskutimi ishte marrja në pytje e dëshmitarëve.rregullat si dhe sfidat gjatë këtij procesi.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha