"Shpërblimi i dëmit material dhe jomaterial"

10 Shkurt 2018

Më 10 Shkurt 2018 (e Shtunë), Hotel : “Sirius”- Prishtinë,Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: ”Shpërblimi i dëmit material dhe jomaterial "

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:213

Ligjërues i këtij seminari ishte Z.Adem Vokshi,avokat si dhe Z.Erdogan Hxhibeqiri,gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës..Në këtë seminar u trajtuan tema që kanë të bëjnë me shpërblimin e dëmit material dhe jomaterial si burim i detyrimeve,llojet e dëmit  si dhe marrëveshjet jashtëgjyqësore për shpërblimin e dëmit.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha