“Parashkrimi sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës”

15 Shtator 2018

Më 15 Shtator, (e Shtunë), në Hotel Dukagjini në Pejë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Parashkrimi sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 68.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Bashkim Hyseni, Kryetar i Gjykatës Themelore në Ferizaj, i cili ligjëroi për Kuptimin e institutit të parashkrimit të ndjekjes penale dhe sanksioneve penale, Fillimin, ndërprerjen dhe ndaljen e parashkrimit të ndjekjes penale (dilemat në praktikë), Mosparashkrimi i veprave penale të caktuara dhe afatet specifike të parashkrimit të kategorive të caktuara të veprave penale etj.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha