“Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK”

22 Shtator 2018

Më 22 Shtator 2018, (e Shtunë), në Hotel ‘’Qarshia e Jupave’’, Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën:  “Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 34.

Ligjërues të  këtij seminari ishin: Florin Vertopi – Avokat, dhe Florim Shefqeti – Prokuror Disiplinor në OAK.

Ofruesit e trajnimit janë të akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohen kredi të AVLO-së.


 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha